Sko i glat læderVi anbefaler at alle lædersko imprægneres 2-3 gange inden brug. Hvis de bruges til hverdagen, bør de imprægneres ca. hver 14. dag, specielt hvis de er vintersko. Hvis de trænger til at opfriskes farven, kan du med fordel bruge skocreme. Brug gerne sort skocreme til de sorte sko, mens de andre farver kan plejes med en neutral skocreme. Du kan også bruge læderfedt, du skal dog være klar over, at skinder kan blive lidt mørkere. Til gengæld, behøver man ikke imprægnere, da læderfedt ligger en beskyttende hinde om læderet.

Sko i ruskindVi anbefaler at alle ruskindssko imprægneres 2-3 gange inden brug. Venligst ikke tør dem af med en fugtig klud. Lad i stedet skoen tørre og børst snavset væk med en børste - er dette ikke nok kan du bruge en combi cleaner der renser i dybden og fjerner de fleste stridige pletter. Du kan bruge ruskindspleje løbende når skoene trænger til en farveopfriskning - evt. blot på spidsen af skoen som ofte er lidt mere udsat.

SNEAKERSDet er vigtigt, at du sørger for at imprægnere tekstilet på dine sko (polyester, kanvas, mikrofiber m.m.) inden du bruger dine sko udendørs, så pletterne og svans ikke trænger dybt ind i skoene. Du kan vaske tekstilet med en fugtig klud. Helst ikke brug en vaskemaskine, da den kan ødelægge skoen. Der findes også mange andre former for skopleje, som duftposer til at fjerne grimt lugt fra skoene, eller sæbe og børste specielt udviklet til rens af sneakers.